BUILD - casopis o gradjevinarstvu  
Gradjevinarstvo
   
business operation
main topic
architecture
focus
view
mechanization
urbanism
building services
materials
technology
BUILD promo
energy efficiency
software
presenting
fairs
inteview
interior
transmaterials
curiosities
BUILD info
GREEN BUILD
   
BUILD No.35
BUILD No.34
BUILD No.33
BUILD No.31
BUILD No.30
BUILD No.29
BUILD No.28
BUILD No.27
BUILD No.26
BUILD No.25
BUILD No.24
BUILD No.23
BUILD No.22
BUILD No.21
BUILD No.20
BUILD No.19
BUILD No.18
BUILD No.17
BUILD No.16
BUILD No.15
BUILD No.14
BUILD No.13
BUILD No.12
BUILD No.11
BUILD No.10
BUILD No.9
BUILD No.8
BUILD No.7
BUILD No.6
BUILD No.5
BUILD No.4
BUILD No.3
BUILD No.2
BUILD No.1
 

Build No. 1, mart 2007.

[company profile]
Untitled Document

EMPORIO – novi program prekidača i priključnica Metalke Majur

Prekidači i priključnice iz proizvodnog programa Metalke Majur svojim dizajnom i kvalitetom nametnuli su se kao svojevrstan tržišni fenomen koji duže od decenije predstavlja najprodavaniji program u Srbiji, Crnoj Gori i Makedoniji, uz veliko tržišno učešće i u Bosni i Hercegovini. Značajan rast izvoza u poslednjih nekoliko godina i prisustvo na čak 12 inostranih tržišta (Rusija, Norveška, Španija, Grčka, Mađarska, Rumunija, Bugarska, kao i sve države nastale posle raspada Jugoslavije) dodatno doprinose pozicioniranju Metalke Majur kao regionalnog lidera u proizvodnji prekidača i priključnica.

Svoj dinamičan rast Metalka Majur je zaslužila bogatom ponudom i novim proizvodnim programima koji se na tržištu pojavljuju u veoma malom razmaku, što je posebno uočljivo u poslednjih nekoliko godina. Prodaju programa prekidača i priključnica pod nazivom Set Q OG Metalka Majur je počela 2004, godinu dana kasnije pojavio se program Status (kasnije će se ispostaviti - program sa izuzetnim prodajnim rezultatima), 2006. tržište je imalo mogućnost i privilegiju da bira između čak tri nove linije – Royal, Royal Exclusive i Happy, od kojih je ovaj poslednji izazvao nepodeljene pozitivne reakcije najšire javnosti, jer je kreiran za decu, pa su prekidači zanimljivih oblika i boja (cvet, sunce, zvezda, jaje na oko...) vrlo brzo osvojili tržište, kako u Srbiji, tako i širom Evrope.

Novi proizvodni program prekidača i priključnica pod nazivom Emporio pojavio se u prodaji početkom aprila ove godine. Novi program vodećeg regionalnog proizvođača elektro galanterije, logično, odmah je privukao veliku pažnju ljudi iz branše i krajnjih potrošača.

Emporio je program prefinjenog izgleda, modernog dizajna, i lako se uklapa u različite enterijere. Konstruktivno rešenje i odabir materijala omogućava korisnicima potpunu personalizaciju, tj. prilagođavanje željama i potrebama korisnika. Pored široke palete boja, biće moguće naknadno menjanje izgleda transparentnog (providnog) ukrasnog rama različitim dezenima i šarama, pa će konačan izgled prekidača i priključnica zavisiti samo od mašte potrošača. Ova osobina otvara neslućene mogućnosti od prilagođavanja izgleda proizvoda promeni boje zidova, do toga da na prekidaču ili utičnici možete imati deo fotografije Vama dragih osoba, poruku lične prirode, svoj crtež ili bilo šta drugo što zamislite, a što se može napisati, nacrtati ili odštampati na papiru!

Za razliku od drugih programa ovog tipa, zamena ukrasnog okvira ne zahteva prethodnu demontažu tipkala ili poklopca priključnice, već se brzo i jednostavno skida samo ukrasni okvir i vrši njegova zamena drugim, ili se u njega (u slučaju transparentnog okvira koji postoji u ponudi) ubacuje samostalno dizajnirani papirić i ponovo se vraća na nosač ukrasnog okvira bez skidanja tipkala ili poklopca priključnice. Ovakva izmena ukrasnih okvira je velika prednost u odnosu na konkurentske programe drugih proizvođača.

Inovativan dizajn modernih linija, u skladu sa evropskim trendovima, osmišljen je da zadovolji zahteve savremenog potrošača. Namera dizajnera bila je da se debljina proizvoda minimizira i što više stopi sa zidom, u skladu sa minimalističkim trendovima koji trenutno dominiraju u ovoj oblasti.

Metalka Majur u startu nudi osam različitih boja ukrasnih okvira: belu, svetlo sivu, transparentnu, krem, svetlo plavu, tamno zelenu, bordo i crnu, dok je boja osnovnih elemenata svetlo siva, što je takođe novina na domaćem tržištu. Kako bi se na najbolji način promovisale mogućnosti proizvoda Emporio sa transparentnim ramom, Metalka Majur će u narednom periodu trgovcima besplatno distribuirati papiriće sa različitim dezenima, kako bi stimulisala krajnje korisnike da eksperimentišu i puste mašti na volju. Biće organizovane i nagradne igre za najkreativnije kupce, a ova akcija će biti ispraćena na internet prezentaciji Metalke Majur.

Prekidači i priključnice Emporio proizvode se u skladu sa međunarodnim standardima i njihov kvalitet se testira u renomiranim inostranim laboratorijama za proveru kvaliteta. Osnovni cilj rigorozne kontrole kvaliteta jeste brz, jednostavan i potpuno bezbedan kontakt potrošača sa električnom energijom. Proizvodi imaju sertifikate za prodaju na tržištima Nemačke, Švedske, Norveške, Finske, Danske, Rusije i drugih evropskih zemalja.

Superioran dizajn je karakteristika koja je osnovno obeležje Metalke Majur, jer je namera da se proizvodima sa kojima smo u svakodnevnom kontaktu kreira dodatna vrednost, tako da prekidači i priključnice pored svoje upotrebne dobiju i estetsku dimenziju, tj. postanu specifičan ukras u domu kupaca. To najbolje govori i slogan Metalke Majur: “Lepota je u detalju...”, što novi program Emporio još jednom na najbolji način potvrđuje.

Emporio je, uprkos svojim superiornim karakteristikama, cenovno kreiran u skladu samogućnostima domaćih kupaca. Paralelno sa početkom prodaje u Srbiji, Emporio će se naći i na svih dvanaest inostranih tržišta, na kojima su prisutni proizvodi Metalke Majur. Spisak zvaničnih prodajnih mesta Metalke Majur, pod nazivom Metalka Shop (kojima će Emporio biti ponuđen pod vrlo stimulativnim uslovima, kako bi se što pre našao na rafovima) može se pronaći na internet prezentaciji Metalke Majur.

Metalka Majur
Šangićeva 6
35270 Majur

office@metalka-m.com
www.metalka-majur.com

[top][company profile]