BUILD - casopis o gradjevinarstvu  
Gradjevinarstvo
   
business operation
main topic
architecture
focus
view
mechanization
urbanism
building services
materials
technology
BUILD promo
energy efficiency
software
presenting
fairs
inteview
interior
transmaterials
curiosities
BUILD info
GREEN BUILD
   
BUILD No.35
BUILD No.34
BUILD No.33
BUILD No.31
BUILD No.30
BUILD No.29
BUILD No.28
BUILD No.27
BUILD No.26
BUILD No.25
BUILD No.24
BUILD No.23
BUILD No.22
BUILD No.21
BUILD No.20
BUILD No.19
BUILD No.18
BUILD No.17
BUILD No.16
BUILD No.15
BUILD No.14
BUILD No.13
BUILD No.12
BUILD No.11
BUILD No.10
BUILD No.9
BUILD No.8
BUILD No.7
BUILD No.6
BUILD No.5
BUILD No.4
BUILD No.3
BUILD No.2
BUILD No.1
 

Build No. 1, mart 2007.

[company profile]
Untitled Document

Uređaji za vrhunsku klimatizaciju, ventilaciju i grejanje stambenih i poslovnih objekata (KLIMA CENTAR)

Kada se teži savršenstvu, samo dobro nije dovoljno dobro. Rukovodeći se ovim principom, Klima Centar d.o.o. svojim klijentima donosi opremu koja spada u grupu VRHUNSKIH proizvoda svetskih lidera u oblasti klimatizacije, ventilacije i grejanja

Okosnicu ponude Klima Centra d.o.o. čini ovlašćena distribucija najšire game opreme za hlađenje i grejanje, Johnson Controls York i Wolf GmbH. Kako bi se u potpunosti udovoljilo istančanim zahtevima domaćeg tržišta, početkom ove godine Klima Centar dopunila je svoju ponudu proizvodima svetskog doajena iz oblasti ventilacije – švedskog Lindab Ventilation. Najvažnija karakteristika programa koji obuhvataju opremu navedena četiri inostrana proizvođača je kvalitet utemeljen na dugogodišnjoj tradiciji. Uz to, usmerenje na najnovija tehnološka dostignuća, kao i primena rezultata aktuelnih naučnih istraživanja iz oblasti KGH, opremi koju distribuira Klima Centar obezbeđuju maksimalne radne performanse, neverovatnu ekonomičnost i neobičnu dugotrajnost. Uz to, proizvodni programi četiri svetska partnera Klima Centra međusobno se dopunjuju, te tako pružaju mogućnost tretiranja vazduha na najširem dijapazonu objekata, različitih veličina, vrsta i namena, bez prestanka, tokom cele godine. Kvalitet, najbolje performanse, ekonomičnost i mogućnost najšire primene KGH opreme svojih partnera Klima Centar upotpunjuje i primenom svetskih standarda distribucije. Oni podrazumevaju isporuku u najkraćem vremenskom roku, na naznačenu adresu, u skladu sa svim propisanim transportnim, uvoznim i standardizacijskim zahtevima i procedurama, po, naravno, najboljoj mogućoj ceni i uz razne mogućnosti plaćanja.

Uz opremu se još isporučuje i potpuna tehničko-informativna dokumentacija neophodna za njeno pravilno instaliranje i rad, prevedena i u celosti prilagođena srpskom govornom području, kao i sve neophodne garancije.

Isporuka opreme za Klima Centar ne predstavlja završetak posla. Kompanija sa svojim klijentima održava redovne veze obezbeđujući potpuni after sales service, što podrazumeva obavljanje adekvatnih garancijskih (2-6 godina) i servisnih aktivnosti (preventivno, a prema zahtevu i urgentno). Klijenti kompanije takođe su redovno obavešteni o najnovijim proizvodima inostranih partnera, te aktuelnostima iz sveta KGH, kako putem javnih prezentacija na lokalnom i širem regionalnom nivou, tako i putem web izdanja sajta kompanije, dok marketinško-informativna služba kompanije već drugu godinu izdaje tromesečni Bilten, čija je besplatna elektronska verzija posebno popularna u najširim krugovima KGH javnosti.Pored vrhunskog kvaliteta i primene obrazaca modernog i kolegijalnog poslovanja, Klima Centar je za optimalan rad opremljena i u organizacionom pogledu. Stručni tim kompanije čine profesionalci koji poseduju kvalifikacije prestižnih međunarodnih obrazovnih ustanova, i to na interdisciplinarnom post-diplomskom nivou, kao i istraživačko iskustvo i zavidna međunarodna priznanja, te na taj način daju sistematski pristup svim fazama svoga rada.

Dodajući ovome još i neprekidna usavršavanja u stručnim oblastima, te ulaganja u najmodernija IT dostignuća, Klima Centar d.o.o. Sombor već četvrtu godinu uspešno ispunjava i najsloženije zahteve svojih klijenata.

ZA VAŠU KGH OPREMU VAŠ KLIMA CENTAR

KLIMA CENTAR d.o.o.
Juhas Šandora 25a
25 000 Sombor
tel: +381 (0) 25 431 660
email:
kcl@eunet.yu
office1@klimacentar.co.yu
www.klimacentar.co.yu

[top][company profile]