BUILD - casopis o gradjevinarstvu  
Gradjevinarstvo
   
business operation
main topic
architecture
focus
view
mechanization
urbanism
building services
materials
technology
BUILD promo
energy efficiency
software
presenting
fairs
inteview
interior
transmaterials
curiosities
BUILD info
GREEN BUILD
   
BUILD No.35
BUILD No.34
BUILD No.33
BUILD No.31
BUILD No.30
BUILD No.29
BUILD No.28
BUILD No.27
BUILD No.26
BUILD No.25
BUILD No.24
BUILD No.23
BUILD No.22
BUILD No.21
BUILD No.20
BUILD No.19
BUILD No.18
BUILD No.17
BUILD No.16
BUILD No.15
BUILD No.14
BUILD No.13
BUILD No.12
BUILD No.11
BUILD No.10
BUILD No.9
BUILD No.8
BUILD No.7
BUILD No.6
BUILD No.5
BUILD No.4
BUILD No.3
BUILD No.2
BUILD No.1
 

Build No. 3, septembar 2007.

[company profile]
Untitled Document

TRAFOLAJT energetski i instalacioni kablovi i provodnici

Trafolajt d.o.o. – privredno društvo za proizvodnju, unutrašnju i spoljnu trgovinu i usluge, prisutan je na tržištu već više od jedne decenije i danas njegovo ime predstavlja najbolju garanciju za bezbednu distribuciju energije potrebne za efikasno funkcionisanje vašeg privatnog i radnog prostora

Trafolajt d.o.o. od osnivanja (1996. godine) vode iskusni profesionalci iz elektrobranše, kako zaposleni, tako i vlasnici, pa ova firma danas isporučuje elektromaterijal za preko tri stotine svojih komitenata na domaćem i stranom tržištu kroz nekoliko svojih ćerki-firmi: Kabellajt d.o.o. - Jagodina, Trafolajt CG - Kotor/Crna Gora, Kabel montaž - Moskva/Rusija. Dugogodišnji je izvoznik u više evropskih zemalja i Rusiju, a osnovna delatnost Trafolajt d.o.o. je veletrgovina svim vrstama energetskih i instalacionih kablova i provodnika, kablovskim priborom i instalacionim elektromaterijalom. Centrala firme i pogon ambalaže nalaze se u ulici Branka Momirova 25a u Beogradu.

Distribucija

U ponudi Trafolajt d.o.o. kupac će pronaći proizvode svih značajnih proizvođača elektrorobe kod nas, ali će Vam u asortimanu firme biti predstavljeni i najkvalitetniji proizvodi iz uvoza. Sva roba deponovana je u njihovom sopstvenom skladišnom prostoru koji je, pored ostalog, opremljen i najsavremenijim mašinama za merenje, namotavanje i sečenje kablova. Lageri Trafolajt d.o.o. su uvek ispunjeni svim proizvodima koji stoje u ponudi firme i kupac će u najkraćem mogućem roku biti snabdeven kupljenom robom, bez čekanja i nepotrebnog odlaganja.

Proizvodnja

Pored distribucije proizvoda najznačajnijih domaćih i stranih proizvođača elektrorobe, Trafolajt d.o.o. se bavi i proizvodnjom torusnih transformatora i montažom produžnih kablova i motalica, a u svojoj firmi Kabellajt iz Jagodine i proizvodnjom dozni, gibljivih creva i polietilenskih cevi. Kabellajt d.o.o. (jedna od ćerki-firmi Trafolajt d.o.o.) je privatno preduzeće iz Jagodine koje se bavi veleprodajom elektromaterijala, ali je njegova osnovna delatnost proizvodnja rebrastih elektroizolacionih cevi, dozni i vodovodnih polietilenskih creva za pritisak do 10 bara. Sva proizvodnja Kabellajt d.o.o. obavlja se u sopstvenim pogonima u Jagodini, a veleprodajna distributivna mreža obuhvata preko tri stotine klijenata – kupaca.

Usluge

Stručnjaci firme Trafolajt d.o.o. svojim profesionalnim znanjem i dugogodišnjim iskustvima u poslovima iz oblasti elektrobranše izvršiće za vas usluge projektovanja i izvođenja elektroinstalacionih radova za objekte različitih veličina i namena, praćenje gradilišta, servis dopreme materijala itd. Projektnom timu Trafolajt d.o.o. možete se obratiti za svaku od ovih usluga, sigurni da će biti izvršene kvalitetno, bezbedno i u dogovorenom roku.

Ono što posebno odlikuje poslovanje Trafolajt d.o.o. jesu uvek popunjeni lageri, povoljne cene i odlični uslovi plaćanja, kako za njegove sopstvene proizvode, tako i za artikle najeminentnijih domaćih i stranih proizvođača iz oblasti elektromaterijala i opreme. Zaposleni u Trafolajt d.o.o. su uvek otvoreni za saradnju i možete im se obratiti u vezi sa svim vašim potrebama koje se odnose na oblasti elektroindustrije i pratećih usluga. Više od deset godina poslovanja u zemlji i inostranstvu i preko tri stotine zadovoljnih klijenata i Vama garantuju da ćete u Trafolajt d.o.o. pronaći kvalitetnog i pouzdanog partnera.

TRAFOLAJT d.o.o. (sedište firme)
Branka Momirova 25a, Beograd
tel/fax: +381 (0) 11 331 7902, 331 7083, 331 7528
TRAFOLAJT – CG (ćerka)
Kotor, Crna Gora
tel: +382 (0) 82 363 104
KABELLAJT d.o.o. (ćerka)
Vihorska b.b, Jagodina
tel: +381 (0) 35 24 33 39, 24 33 49
KABEL MONTAŽ (ćerka)
Moskva, Rusija
www.trafolajt.co.yu
www.kabellajt.co.yu

[top][company profile]