BUILD - casopis o gradjevinarstvu  
Gradjevinarstvo
   
business operation
main topic
architecture
focus
view
mechanization
urbanism
building services
materials
technology
BUILD promo
energy efficiency
software
presenting
fairs
inteview
interior
transmaterials
curiosities
BUILD info
GREEN BUILD
   
BUILD No.35
BUILD No.34
BUILD No.33
BUILD No.31
BUILD No.30
BUILD No.29
BUILD No.28
BUILD No.27
BUILD No.26
BUILD No.25
BUILD No.24
BUILD No.23
BUILD No.22
BUILD No.21
BUILD No.20
BUILD No.19
BUILD No.18
BUILD No.17
BUILD No.16
BUILD No.15
BUILD No.14
BUILD No.13
BUILD No.12
BUILD No.11
BUILD No.10
BUILD No.9
BUILD No.8
BUILD No.7
BUILD No.6
BUILD No.5
BUILD No.4
BUILD No.3
BUILD No.2
BUILD No.1
 

Build No. 5, mart 2008.

[company profile]
Untitled Document

Buderus – u susret novim tehnologijama (ĆIRA)

Firma Ćira osnovana je 1986. godine u Aranđelovcu. Osnovna delatnost preduzeća je projektovanje i izvođenje svih vrsta termotehničkih instalacija grejanja i klimatizacije. Iza sebe ima mnoštvo uspešno realizovanih projekata iz oblasti grejanja i klimatizacije u fabrikama, hotelima, sportskim objektima, poslovnim zgradama, privatnim rezidencijama i kućama.

Buderus inteligentni sistemi

Preduzeće Ćira je od 2002. godine ovlašćeni distributer i serviser proizvoda nemačke firme Buderus – vodećeg svetskog proizvođača kotlova i opreme za grejanje. Za proteklih šest godina firma Ćira isporučila je i instalirala kotlove u mnogim poslovnim objektima renomiranih kompanija poznatih na našem tržištu, ali i šire. Još od samih svojih početaka preduzeće Ćira je svoju poslovnu politiku usko vezalo za zaštitu životne sredine i primenu novih tehnologija u termotehnici. Stoga je i nastala saradnja sa svetskim brendom iz oblasti proizvodnje kotlova – kompanijom Buderus iz Nemačke.

Buderus svojim inovativnim tehnologijama želi kupcu da pruži maksimalan komfor uz minimalnu potrošnju energije. Za ovo su zaduženi kotlovi sa visokim stepenom iskorišćenja energije, kao i inteligentni sistemi koji vrše regulaciju grejanja prema spoljašnjim uslovima. Pored toga, Buderus vam nudi potpuno usklađen i ekonomičan sistem pripreme tople vode grejanjem ili sunčevom energijom.

Ćira – garancija kvaliteta

Garancija kvaliteta i profesionalnog pristupa poslu je, pored zadovoljnih klijenata, i proces izrade i pripreme firme za integrisani menadžment sistem, koji se sastoji od Sistema menadžmenta kvaliteta ISO 9001, Sistema zaštite životne sredine i Sistema zaštite na radu ISO 18000.

Takođe, tim iskusnih inženjera i tehničara Ćire spreman je da, shodno zahtevima, pruži najefikasnija rešenja i predloge, kako u fazi projektovanja, tako i u samom izvođenju i realizaciji projekata.

Ponuda preduzeća Ćira iz oblasti grejanja i klimatizacije, pored proizvoda vrhunskog kvaliteta, podrazumeva i nekoliko vrsta pratećih usluga koje vam obezbeđuju najpouzdanije i najekonomičnije sisteme za vaš dom i poslovni prostor: projektovanje i inženjering, montaža opreme, izvođenje instalacija, servis, dijagnostika, daljinski nadzor. Ćira sistemi grejanja i klimatizacije čine jedinstvenu ponudu na tržištu, kako po svom kvalitetu, tako i po ekonomičnosti, koja je preduslov svake tehnologije i svakog proizvoda nove generacije.

REFERENCE

Preduzeće Ćira je još od 2002. godine ovlašćeni distributer i serviser proizvoda nemačke firme Buderus, vodećeg svetskog proizvođača kotlova i opreme za grejanje. Za proteklih pet godina firma Ćira iz Aranđelovca isporučila je i instalirala kotlove u brojnim objektima širom Srbije.

Među klijente ovog preduzeća spadaju i renomirane kompanije i poznati brendovi naše privrede, kao što su: Knjaz Miloš AD, Ball Packaging Europe – Belgrade, Delta Holding, Verano Motors, Jedinstvo MPP, Jugopetrol, Pionir, hotel Izvor i mnogi drugi.

ĆIRA doo
Tanaska Rajića 116
34300 Aranđelovac
tel: +381 34 720 910
fax: +381 34 720 410
e-mail:
ciraheat@eunet.yu
www.ciraheat.com

 

[top][company profile]