BUILD - casopis o gradjevinarstvu  
Gradjevinarstvo
 
   
poslovanje
tema broja
arhitektura
fokus
pogled
mehanizacija
urbanizam
instalacije
materijali
tehnologija
BUILD promo
energetska efikasnost
software
predstavljamo
sajmovi
intervju
enterijer
transmaterijali
zanimljivosti
BUILD info
GREEN BUILD
   
BUILD br.35
BUILD br.34
BUILD br.33
BUILD br.31
BUILD br.30
BUILD br.29
BUILD br.28
BUILD br.27
BUILD br.26
BUILD br.25
BUILD br.24
BUILD br.23
BUILD br.22
BUILD br.21
BUILD br.20
BUILD br.19
BUILD br.18
BUILD br.17
BUILD br.16
BUILD br.15
BUILD br.14
BUILD br.13
BUILD br.12
BUILD br.11
BUILD br.10
BUILD br.9
BUILD br.8
BUILD br.7
BUILD br.6
BUILD br.5
BUILD br.4
BUILD br.3
BUILD br.2
BUILD br.1
 

Build br. 13, mart 2010.

[profil firme]
Untitled Document

Limovi za pokrivanje trajnih krovova (INM)

U aprilu 2010. godine INM izlazi na sajam kao vodeći proizvođač trapeznih limova, sa širokom lepezom proizvoda koje smo tokom 2009. godine predstavljali u Build magazinu: dobro poznate profile TR 40/245, TR 10/185, TR 154 i Mediteraneo (čija je promocija bila na Sajmu građevinarstva u Beogradu 2009. godine).

Sajamsku premijeru 2010. godine u Beogradu imaće profil Piano koji smo detaljnije predstavili u prethodnom broju, a sada vas podsećamo na njegove osnovne karakteristike. 

Piano profil – elegancija jednostavnosti

Piano je sasvim nov proizvod na tržištu Srbije kada je reč o pokrivanju limovima. On je zamena za klasične falcovane limove, od kojih ga, pre svega, izdvaja jednostavnost ugradnje na objektu.

Spajanje limenih profila na klik, ne samo da odvaja Piano od klasičnih sistema, već ga svrstava u red profila koji će sve veću primenu nalaziti u budućnosti.

Univerzalnost ovog proizvoda ogleda se u širokom polju primene, jer, bez obzira na površinu ravni na kojoj se postavlja, oblik, arhitekturu i tip namene i konstrukcije objekta, može biti primenjen na krovovima i fasadama podjednako jednostavno i adekvatno.

Poseban princip spajanja traka lima odlikuje se jednostavnošću, ali i bezbednošću, klasično pričvršćene limene obloge. Najveća prednost u odnosu na druge sisteme oblaganja limovima jeste u estetici fasadne, zidne ili krovne obloge – Piano obloga u potpunosti sakriva vijke.

Kačenjem na klik nije ni u najmanjoj meri ugrožena bezbednost pokrivene površine. Limovi su spojeni vijkom za krovnu konstrukciju ali sam preklop vrši se jednostavnim postavljanjem dva falca jedan na drugi i pritiskanjem dok veza ne legne.

Izbor materijala mora ostati deo ponude za investitore jer brzina i cena ne mogu biti jedini aduti. Tako se i za Piano profil mogu koristiti različite vrste limova – čelični pocinkovani, aluminijumski ili bakarni lim.

Ostale informacije i detalje u vezi sa montažom limova, svih potrebnih specifikacija, tehničkih prikaza sa paletom boja i završnom obradom Piano profila možete preuzeti na sajtu INM, ili se raspitati direktno kod proizvođača.

INM INOVACIJE

Zahvaljujući razvoju tehnologije i procesa rada, kompanija INM uspešno prati sve tehnološke inovacije i na taj način održava poziciju lidera u svojoj profesiji.

Jedan od znakova stalnog napredovanja kompanije jeste i to što ove godine izlaze na tržište sa novim proizvodima u svojoj ponudi.

Inovaciju za 2010. godinu predstavljaju dva nova profila:

  • TR 18 koji je već poznat na tržištu
  • TR 85.

TR 85 je novi i jedinstveni proizvod na našem tržištu, namenjen za velike objekte sa ravnim krovom, čiju proizvodnju u INM-u najavljuju za avgust 2010. godine.

Svi proizvodi iz ponude preduzeća INM biće izloženi na Međunarodnom sajmu građevinarstva u Beogradu, od 13. do 17. aprila, u Hali 4.

INM
Put Nikole Pašića bb
31230 Arilje
tel: +381 31 894 440
tel/fax: +381 31 894 441
inm@verat.net
inmarilje@nadlanu.com
www.inm-arilje.com

 

[vrh strane][profil firme]