BUILD - casopis o gradjevinarstvu  
Gradjevinarstvo
 
   
poslovanje
tema broja
arhitektura
fokus
pogled
mehanizacija
urbanizam
instalacije
materijali
tehnologija
BUILD promo
energetska efikasnost
software
predstavljamo
sajmovi
intervju
enterijer
transmaterijali
zanimljivosti
BUILD info
GREEN BUILD
   
BUILD br.35
BUILD br.34
BUILD br.33
BUILD br.31
BUILD br.30
BUILD br.29
BUILD br.28
BUILD br.27
BUILD br.26
BUILD br.25
BUILD br.24
BUILD br.23
BUILD br.22
BUILD br.21
BUILD br.20
BUILD br.19
BUILD br.18
BUILD br.17
BUILD br.16
BUILD br.15
BUILD br.14
BUILD br.13
BUILD br.12
BUILD br.11
BUILD br.10
BUILD br.9
BUILD br.8
BUILD br.7
BUILD br.6
BUILD br.5
BUILD br.4
BUILD br.3
BUILD br.2
BUILD br.1
 

Build br. 21, mart 2012.

[profil firme]
Untitled Document

Put uspeha – SOFRONIJEVIĆ

Građevinsko preduzeće “Sofronijević d.o.o” Kosjerić osnovano je 1998. godine kao ZGR “Kop-Trans” sa sedištem u Kosjeriću. Četrnaest godina iskustva stoji iza ovog sada već veoma poznatog imena.

Prvi koraci u poslu nagoveštavali su da će zanatska radnja prerasti u ozbiljnu kompaniju, što se ogledalo u činjenici da su resursi firme bili angažovani za projekte veoma ozbiljnih investitora kao sto su Titan Cementara Kosjerić, Fond za puteve Kosjerić, JKP ”Elan” Kosjerić, i drugi. Godine 2006. prerasta u jednu veoma ozbiljnu firmu koja se više od jedne decenije bavi delatnošću u oblasti niskogradnje.

Preduzeće „Sofronijević d.o.o.“ bavi se:

  • svim vrstama zemljanih radova;
  • izgradnjom ulica i saobraćajnica;
  • sanacijom klizišta;
  • rušenjem objekata;
  • pripremom materijala u majdanima i kamenolomima;
  • prevozom rasutih materijala.
 

Veliki uspeh na tom polju odlikuje se kroz konstantno napedovanje u pogledu obima poslovanja, kao i proširenja i investiranja u novu mehanizaciju i kadar čime se postiže izuzetno velika efikasnost odrađivanja poslova na terenu. Nivo kvaliteta izvršenih poslova podignut je na visok nivo zahvaljujući ulaganju u kadrove i mehanizaciju.

Takav sistem ulaganja i poslovanja doveli su do toga da svaki posao bude odrađen u što kraćem roku, na što bolji način, što puno znači svakom investitoru, samim tim postižući obostrano zadovoljstvo.

Takođe je veliki značaj i pripritet posedovati sve vrste i količine materijala potrebnih za bilo koju vrstu podloge koju je potrebno odraditi (sve vrste kamenih agregata).

Ovakav pristup doveo je do veoma uspešno odrađenih i rekonstruisanih ulica, puteva, platoa za velike hale, kompleksa hotela, parkinga, benzinskih pumpi i drugih projekata.

 

O kvalitetu ove firme govore realizovani poslovi. Nekoliko godina unazad konstantna saradnja sa TITAN Cemantarom Kosjerić, takođe dogogodišnja saradnja sa JP Putevi Srbije, Putevima Ivanjice i Putevi Požega svedoče o uspešnosti ovog srpskog preduzeća. Takođe, među referentnim poslovima je i saradnja sa GP Zlatibor, Hip Azotarom, kao i priprema terena za komplekse hotela na Kopaoniku.

Preduzeće „Sofronijević“ je uspelo da stvori jednostavan sistem funkcionisanja koji im pre svega omogućava da pruže njihovim komitentima vrhunsku uslugu. O njihovom kvalitetu govore realizovani poslovi.

Od osnivanja su nastojali da ispune želje svih njihovih klijenata na obostrano zadovoljstvo.

SOFRONIJEVIC d.o.o.

Svetozara Poznanovića 7
31260 Kosjerić
Tel/Fax: +381 31 782 588
Mob: +381 63 8264 713

office@sofronijevicdoo.rs
www.sofronijevicdoo.rs

 

[vrh strane][profil firme]